VM-uppladdning i Hälsingland

Bergsjö i Hälsingland

Bergsjö i Hälsingland

Det var nästan en månad sedan jag kände mig utvilad nu och jag längtar tills vi börjar släppa upp träningen lite så att jag får känna mig pigg igen. Träningen inför VM har varit massiv och även fast jag vet att det är vad som krävs för att jag ska ro fort, är det tufft att ta sig igenom. Det är inte själva träningspassen som är det jobbigaste, utan snarare tiden mellan träningspassen när man ska fungera i vardagen. Orken går till träningen och däremellan finns det inte mycket att hämta. Därför passade det perfekt att ta chansen att åka upp till svärföräldrarna i Hälsingland i helgen och ”bara vara” mellan träningspassen. Vi fick låna både motor och följebåt så att Petter kunde coacha mig uppe på ”Kyrksjön”. Där har jag rott många gånger förut och Petter har fiskat där sedan barnsben. Det är en fantastiskt vacker miljö!

Vår bil är ju stripad med Lewéns logotype och så här ser den ut:

Vår nystripade bil

Vår nystripade bil

Annars har starttiderna för VM kommit och här kan ni se när mina tider går (jag ror W1x). Mitt första lopp är alltså på söndagen den 24e augusti! Spännande! Fast först har jag några riktigt tuffa pass kvar här hemma och sedan en del vila innan planet lyfter till Amsterdam nästa fredag, den 22e augusti.

Britta och Petter klipper näckrosor

Britta och Petter klipper näckrosor

I veckan har jag även tränat med Britta och jag lyckades fånga henne och Petter på bild när de klippte näckrosor på Lommaren i veckan. De är himla duktiga som fixar vårt roddvatten! Annars går det lika fint att ro i Norrtälje Hamn. Där kan man dessutom ro hur långt som helst utan att behöva vända!