Målsättningar 2017

I nästan 10 år har jag låtit träning och tävling gå i första hand och arbete och studier i andra hand. Nu känner jag att det är dags justera i min prioriteringslista och låta mitt arbete som dietist vara prio ett.

Redan efter OS hade Petter och jag beslutat oss för att låta viloperioden säsongen 2017 vara längre än tidigare år. OS-året var extremt tufft för oss båda och vi känner ett behov av att få distans till tävlandet. Sedan september har jag tränat på med bara ett pass per dag  (ca 2 h per pass) och det har varit jätteskönt!  Eftersom att jag bara tränat ett pass om dagen har jag dessutom kommit utvilad till varje träningspass och därför kunnat trycka på riktigt bra – en härlig känsla.

Jag har både läst och arbetat både deltid och heltid under min satsning, så egentligen är det inte något helt nytt, men målet med säsongen är att låta mitt arbete gå före och finna min roll i det.

Målet för Petter är att vila lite mer. Han har under hela satsningen varit heltidsanställd (med undantag för 3 månader inför OS då han var tjänstledig) och får nu mer tid att koppla av mellan varven.

Målet för oss båda är alltså att vila lite från rodd…åtminstone lite grann!