Målsättningar 2024

Efter OS 2016 tog jag en paus från min tioåriga roddsatsning för att istället satsa på min yrkeskarriär. Visserligen tränade jag ca 600 timmar per år (samtidigt som jag arbetade heltid). Dock lät jag inte träning och tävling gå i första hand. I samband med att vårt andra barn föddes i september 2022 kände jag att det var dags att gå tillbaka till mitt gamla jag. Kort sagt kände jag mig redo att satsa på rodden igen! Denna gång med andra förutsättningar. Dels har jag två barn och dels har jag inte tävlat på ett tag, samtidigt har jag ett lugn i kroppen eftersom jag inte behöver arbeta alls. Under min tidigare satsning har jag hela tiden arbetat deltid vid sida av satsningen. Nu är jag föräldraledig från mitt arbete som enhetschef  och har därmed föräldrapenning.

Det går, hittills, att kombinera småbarnslivet med två långa träningspass per dag. Redan första året i min satsning blev jag uttagen att representera Sverige på internationella uppdrag och dessutom vann jag SM-guld!

Målet år 2024 är att fortfarande få representera Sverige internationellt samt att prestera mina bästa lopp någonsin på SM i september.

 

OS 2016