Jag är uttagen till VM!

Nu är det bestämt! Jag är uttagen att ro för Sverige i singel på VM! Jag är helt överlycklig!!! Läs mer i Norrtelje tidnings artikel om det här.

Norrtelje tidning

Norrtelje tidning

Denna säsong har verkligen varit otrolig och jag har tävlat som aldrig förr.  Mellan EM och påföljande världscuper var det endast ett par veckor och det har gått i ett. Jag har nästan saknat att ro i Norrtälje för att nöta teknik vilket jag har hunnit med nu. Vi kom hem från Lucerne i mitten av juli och det har gett möjlighet till en längre träningsperiod med både hårda och långa pass. För tillfället är jag riktigt sliten och orkar inte hitta på så mycket mellan passen. Trots att vädret har varit helt fantastiskt sitter jag mest inne och läser eller tittar på film. Renoveringen av vårt hus är färdigt och äntligen har vi mer än 11 kvadratmeter att röra oss på! Jag är ute ca 5 timmar om dagen när jag tränar och jag njuter av att kunna vara inomhus.

I veckan hämtade vi vår nystripade bil! Nu har jag min största sponsor Lewéns med mig jämt när jag är ute och åker! De betyder hur mycket som helst för mig och jag är sååå glad och tacksam över att ha Stockholms bästa totalentreprenör som min sponsor. Jag återkommer med bild!

Petter och jag

Petter och jag

Jag har även tränat en del pass med Britta och det är hon som fotat Petter och mig häromdagen. Vi har även fått till några dubbelpass för om en månad är det SM i storbåt och då ska hon och jag ro dubbel!