Uttagningar på Ryrsjön

Lustigt hur svårt det kan vara att uppdatera denna sida! Jag som nuförtiden jobbar med en hemsida som jag uppdaterar nästan varje dag (www.roslagen.se), jag borde kunna skriva lite oftare. Det är väl på grund av att jag sällan kan skriva när jag är hemma – oftast packar jag väskor, fixar matlådor, tvättar eller ligger utmattad i fosterställning i soffan efter hårda och långa pass. Jag har ju iofs inte varit hemma särskilt mycket, nästan varje helg sedan mitten av mars har jag varit bortrest! Det är galet!! Förrförra helgen var jag ute i skärgården och paddlade kajak. Det var en fantastiskt rolig helg, men jag kom fram till att rodd är mer än tusen gånger bättre än paddling, även om sporterna påminner mycket om varandra.

Uttagningar i lagbåt

Uttagningar i lagbåt

I helgen var jag nere i Ryrsjön med våra tränare Petter och Leif, vår förbundskaten och de andra tungviktstjejerna i landslaget för uttagningar till båtar som ska kvala till EM. Det var vår tredje uttagningshelg där nere sen i maj. Som vanligt hade vi bra stämning och mycket rodd! Om ett par veckor är det dags med uttagningar igen – då en uttagning till EM. Om vi ror tillräckligt snabbt kommer vi kanske ta oss dit. Det vore jätteroligt!!  .