Träningshelg i Norrtälje

Martin, Petter, jag, Challan och Maria

Martin, Petter, jag, Challan och Maria

Mellan onsdag och söndag förra veckan hade vi en träningssamling här i Norrtälje. Öresjös Maria Wilgotsson kom hit och tillsammans med Avestas Charlotte Andersson fick vi några superbra pass på Lommaren.  I följebåten fick Petter sällskap nästan varje pass, vår tynglyftningstränare ville vara med och titta på roddteknik, det ville även våra klubbkamrater Calle och Martin och även Charlottes sambo Daniel. Jätteroligt med ett sådant engagemang utifrån!

Det blev en hel del intervaller! Även om vi inte körde särskilt många intervaller per pass hann jag bli riktigt sliten, så jag har sett till att jobba ganska lite denna vecka för att få en bra återhämtning. Jag jobbade en del under träningshelgen, men jag hann ändå följa OS! Det finns så himla många sporter man skulle kunna hålla på med och jag leker ofta med tanken att jag höll på med någon annan sport. För tillfället är det stavhopp jag skulle vilja prova på, men jag hade nog också ha gillat att vara kulstöterska.

Maria och jag i dubbel

Maria och jag i dubbel

Eftersom jag är med i Norrtelje Tidnings ”OS-panel” gäller det att hänga med i vad som händer under OS. Maria hjälpte mig en hel del när hon var här, hon hade koll eftersom hon satt hemma och tittade på OS när jag var på jobbet.

På onsdag kommer Maria tillbaka hit för mer rodd! Nästa helg är det nämligen dags för oss, Charlotte och Veronika att ro i Farsta mot klockan. Ror vi tillräckligt fort får vi kanske åka till EM vilket vore kul!