Uppladdning inför Portugal!

Rodd med Mölndals grabbar

Rodd med Mölndals grabbar

Nu är det bara lite mer än en vecka tills vi åker till Portugal för att ro! Det har varit fullt upp i veckan med en massa och hård träning så jag har inte hunnit längta ännu. Dessutom hade jag min pappa (nybliven pensionär!) på besök i veckan och vi har umgåtts varje ledig stund. Jag inser hur späckat det är att hinna både jobb och två pass på en dag – det blir ganska lite tid över för att umgås. Men vi han med många bra samtal och en del aktiviteter. Han har dessutom utforskat hela Norrtälje och vet nu vilken vacker stad vi bor i.

Vi hann även med några bra roddsnack! Han har ju följt mig i min satsning sen jag började för sju år sedan och varit ett bra stöd. För honom är det viktigaste med allt att man trivs och har roligt och det är ledord jag alltid bär med mig. I sitt yrkesliv (och egenltligen även privat) har han varit projektledare och är superduktig på att få saker grundligt och bra gjorda. Jag har en tanke om att han ska bli min manager!

Nu har vi åkt ner till Alingsås. Egentligen skulle det vara roddmaskinstävling denna helg i Vänersborg, men den blev inställd. Jag som köpt biljett hit bestämde mig för att åka ändå. Passar samtidigt på att stanna en vecka för att variera träningen lite och hälsa på roddklubbar här nere.

Igår hälsade jag på Mölndals Roddklubb där jag körde ett otroligt bra pass på 2x6000m. Intervalltiden är ungefär 45 minuter totalt och passet i sig tar nästan två timmar. Det är ett ganska energidränerande pass så det var super att få sällskap av goa Mölndalsroddare.

På tisdag tänkte jag besöka Borås och Öresjö SS och få mer energi! Kul! Mellan varven går jag hemma och hänger med pappa och fösöker ”promota” min fina manageridé. Jag återkommer när han har nappat. Vi hörs!