SM-GULD!

SM-GULD!

SM-GULD!

Äntligen!!! Nu har jag SM-guld!!! Jag trodde aldrig att det skulle ske, men äntligen!!! Under helgens roddmaskins SM i Falun tog jag hem två guld! Först under lördagens singellopp där Brudpigas Isabella Niss rodde in ett silver och Norrtäljes Britta Pivac tog brons. Sedan vann Britta och jag ett guld till på söndagens dubbellopp.

Visserligen har jag vunnit Svenska Inomhusrodden några gånger förut, men eftersom tävlingarna inte varit Svenska mästerskap innan har jag inte fått något SM-guld då, utan bara vanliga medaljer. Ännu ligger de framme här hemma, men sen ska den åka ner i medaljlådan och totalt överglänsa dem alla!

Det var en liten prisceremoni under lördagkväll där jag och många andra nyblivna Svenska Mästare fick ta emot en liten pokal, en trevlig gest från arrangören!

Tävlingen var i övrigt riktigt bra arrangerad och jag hoppas vara med om fler roddtävlingar i Brudpigas regi.

Alla SM-veckans medaljörer får pris!

Alla SM-veckans medaljörer får pris!

Resan till Falun och roddsmaskins SM var inte bara rolig för att jag fick medalj, utan också för att jag rodde två bra lopp dagarna efter varandra. Det blev inte några personliga rekord (jag rodde 6,59,6 på lördagen och 7,01,6 på söndagen), men två dugliga tider. Jag borde kunna prestera mycket bättre tider, men inte efter en såpass lång viloperiod där min mjölksyretröskel är klart lägre än önskvärt. Fokus på denna tävling var att ha roligt och det hade jag med råge! Petter, min roddarpartner Britta och hennes man Nik och jag bodde i en stuga vi Främby Udde och hade lite semester också och hann med många skratt och lite dans!