SM-GULD!

januari 27, 2013
SM-GULD!

SM-GULD!

Äntligen!!! Nu har jag SM-guld!!! Jag trodde aldrig att det skulle ske, men äntligen!!! Under helgens roddmaskins SM i Falun tog jag hem två guld! Först under lördagens singellopp där Brudpigas Isabella Niss rodde in ett silver och Norrtäljes Britta Pivac tog brons. Sedan vann Britta och jag ett guld till på söndagens dubbellopp.

Visserligen har jag vunnit Svenska Inomhusrodden några gånger förut, men eftersom tävlingarna inte varit Svenska mästerskap innan har jag inte fått något SM-guld då, utan bara vanliga medaljer. Ännu ligger de framme här hemma, men sen ska den åka ner i medaljlådan och totalt överglänsa dem alla!

Det var en liten prisceremoni under lördagkväll där jag och många andra nyblivna Svenska Mästare fick ta emot en liten pokal, en trevlig gest från arrangören!

Tävlingen var i övrigt riktigt bra arrangerad och jag hoppas vara med om fler roddtävlingar i Brudpigas regi.

Alla SM-veckans medaljörer får pris!

Alla SM-veckans medaljörer får pris!

Resan till Falun och roddsmaskins SM var inte bara rolig för att jag fick medalj, utan också för att jag rodde två bra lopp dagarna efter varandra. Det blev inte några personliga rekord (jag rodde 6,59,6 på lördagen och 7,01,6 på söndagen), men två dugliga tider. Jag borde kunna prestera mycket bättre tider, men inte efter en såpass lång viloperiod där min mjölksyretröskel är klart lägre än önskvärt. Fokus på denna tävling var att ha roligt och det hade jag med råge! Petter, min roddarpartner Britta och hennes man Nik och jag bodde i en stuga vi Främby Udde och hade lite semester också och hann med många skratt och lite dans!

Recent Posts

Träning med barn i magen

07/07/2019  |  No Comments

07/07/2019 • Vi väntar barn Senast jag skrev var vi på ett fantastiskt träningsläger i Zagreb, Kroatien. Jag fick till två ordentliga roddpass... Läs mer här!

Träningsläger i Zagreb

27/04/2019  |  No Comments

27/04/2019 • Träningsläger i Zagreb! År 2008 var Petter och jag i Zagreb på träningsläger för första gången och nu är vi är... Läs mer här!

Tester med landslaget på Bosön

30/10/2018  |  No Comments

30/10/2018 • I helgen var jag på Riksidrottsförbundets testlaboratorium på Bosön i Stockholm för att göra fysiska tester och sjukgymnastik. Som roddare brukar... Läs mer här!

Idrottens dag i Norrtälje

21/10/2018  |  No Comments

21/10/2018 • Lördagen den 20:e oktober var det Idrottens dag på Norrtälje Sportcentrum. Det var några en dag fullspäckad med kostnadsfria aktiviteter... Läs mer här!