SM i roddmaskin

I helgen är det dags SM-veckan i Falun med ca 15 olika idrotter som deltar! För första gången sedan jag började ro (kanske för första gången någonsin?) är alltså tävlingen klassad som svenskt mästerskap!

Från början hade jag inte tänkt vara med och ro utan endast följa med som support till mina klubbkompisar, men jag kände att jag lika gärna kan få mig ett bra träningspass. Jag har ju inte tränat för att tävla så jag har inga förväntningar på att göra några bra resultat. Istället tar jag chansen att bara ha roligt och insupa god energi. Här finns mer info om tävlingen!

Vi ska bo i en liten stuga invid ett vatten, så det får bli en ”minisemester” samtidigt. Det kan verkligen behövas i väntan på att februari ska komma och det är dags att åka iväg på träningsläger och ro på vatten i Portugal!