SM i roddmaskin

januari 25, 2013

I helgen är det dags SM-veckan i Falun med ca 15 olika idrotter som deltar! För första gången sedan jag började ro (kanske för första gången någonsin?) är alltså tävlingen klassad som svenskt mästerskap!

Från början hade jag inte tänkt vara med och ro utan endast följa med som support till mina klubbkompisar, men jag kände att jag lika gärna kan få mig ett bra träningspass. Jag har ju inte tränat för att tävla så jag har inga förväntningar på att göra några bra resultat. Istället tar jag chansen att bara ha roligt och insupa god energi. Här finns mer info om tävlingen!

Vi ska bo i en liten stuga invid ett vatten, så det får bli en “minisemester” samtidigt. Det kan verkligen behövas i väntan på att februari ska komma och det är dags att åka iväg på träningsläger och ro på vatten i Portugal!

Recent Posts

Träning med barn i magen

07/07/2019  |  No Comments

07/07/2019 • Vi väntar barn Senast jag skrev var vi på ett fantastiskt träningsläger i Zagreb, Kroatien. Jag fick till två ordentliga roddpass... Läs mer här!

Träningsläger i Zagreb

27/04/2019  |  No Comments

27/04/2019 • Träningsläger i Zagreb! År 2008 var Petter och jag i Zagreb på träningsläger för första gången och nu är vi är... Läs mer här!

Tester med landslaget på Bosön

30/10/2018  |  No Comments

30/10/2018 • I helgen var jag på Riksidrottsförbundets testlaboratorium på Bosön i Stockholm för att göra fysiska tester och sjukgymnastik. Som roddare brukar... Läs mer här!

Idrottens dag i Norrtälje

21/10/2018  |  No Comments

21/10/2018 • Lördagen den 20:e oktober var det Idrottens dag på Norrtälje Sportcentrum. Det var några en dag fullspäckad med kostnadsfria aktiviteter... Läs mer här!