Träning med både landslag och juniorer

Styrketräning

Styrketräning

Tester

Tester

Nu är uppsatsen färdig och jag har fått min magisterexamen i kostvetenskap!! Det känns härligt! Direkt efter att jag gått upp med uppsatsen i Uppsala satte jag mig på tåget  till Stockholm för att tillbringa helgen med roddare. Det var dags för en långhelg med landslaget med både träning och möten. Dessutom fick jag göra en rörelseanalys hos sjukgymnasterna, vilket jag under flera års tid velat göra. Jag fick några tips på övningar som jag kan göra hemma för att sträcka ut några muskler vilket är hur bra som helst.

Väl hemma igen hälsade Petter och jag på Norrtälje roddförenings juniorer Linn och Isak för ett gemensamt träningspass. Det blev både roddmaskinsträning och styrketräning. Eftersom vi inte har någon gemensam träningslokal var det längesedan vi sågs sist och det är härligt att se hur bra de tränar!