Idrottsgalan

Guldankare?

Guldankare?

Norrtälje har varje år en idrottsgala för att uppmärksamma idrottsprestationer i Norrtälje kommun. I år har vår roddförening nominerats till inte mindre än tre priser!!!

Jag har nominerats till årets Guldankare! Det känns jätteroligt att jag är med och ”tävlar” om detta! Den som får flest röster vinner.
Lika roligt är att jag har blivit nominerad till årets kvinnliga idrottare! Dessutom har min tränare Petter blivit nominerad till årets bästa coach! Han är den bästa coachen som finns och egentligen har han varit världens bästa coach sedan han började att träna mig!  Dessa priser utses av en jury och de går inte att rösta på.
Bara tanken på dessa nomineringar gör att det känns lite lättare att gå ut till garaget i åtta minusgrader och ro två timmar på roddmaskinen för att några timmar senare göra något liknande igen. Förresten är min uppsats färdig och inlämnad nu och på fredag har jag opponering! Intentionen har under hela uppsatsskrivandethar varit att uppsatsen inte ska få ta något fokus ifrån träningen. Med facit i hand har det lyckats suveränt bra (om man räknar bort de senaste två veckorna) – fast julen blev väldigt kort. Snart går jag in i en intensivare träningsperiod där jag ska träna en hel del på Bosön. Det blir kul – både med variation i träning och i träningsmiljö.