Test på Bosön

Tester på Bosön

Tester på Bosön

Förra veckan var det dags för höstens tester på Bosön. Testet kom lämpligt mitt i min viloperiod. För att göra ett test behöver man vara utvilad och under träningssäsong betyder det att man måste prioritera bort träning för att vila. Eftersom det var viloperiod störde inte testet alls i min träning vilket var suveränt! Testerna gick dessutom bra. Efteråt åkte Petter och jag till Sturebadet där vi njöt av en exklusiv spadag. Ganska så nice! Det har blivit en tradition att åka på spa efter tester på Bosön…delvis för att vi fick det i bröllopspresent när vi gifte oss förra året och att vi sällan tar oss tid att åka in till Stockholm tillsammans, mer än när det är testdags.

 Annars flyter träningen på här hemma. Jag brukar ro roddmaskin och köra kompletterande styrketräning om mornarna i vårt garage. Sedan pluggar jag på dagen för jag skriver min D-uppsats för tillfället. Sedan är det dags att gå tillbaka in i garaget igen. Det är ovant att ha en heltidssysselsättning vid sidan av all rodd, men det funkar bra att göra så några månader. Att vara student igen är riktigt utvecklande och jag lär mig massor!Nästa vecka är viloperioden slut och det blir en utmaning att få ihop pluggande med ökad träningsdos. Jag klarade det galant under mina fem år som student i Uppsala så det reder sig!