Nu har säsongen 2014 börjat!

Roddmaskinen och jag

Roddmaskinen och jag

Nu är min viloperiod över för denna gång och säsongen 2014 har börjat! Jag är riktigt taggad! Under viloperioden kom jag in i bra träningsrutiner där jag ror roddmaskin i garaget ett par timmar varje morgon innan jag pluggar. Trots att det är minusgrader går det riktigt bra. När jag tränar blir jag alltid riktigt, riktigt varm så jag mår bäst av att träna i svala (eller kalla) miljöer. Det verkar som att jag producerar lika mycket effekt på roddmaskinen som grader värme. Förra året hade vi en termometer i garaget och under ett pass brukade värmen öka åtminstone ett par grader.

Det blir även en del tyngdlyftning och löpning, som ju är min favorit. Förhoppningsvis håller kylan i så att vi får snö. Skidåkning är en annan bra träningsform och dessutom behöver jag träna skidåkning inför den stundande Kortvasan. Det blir min första skidtävling så det blir spännande!