Intersport sponsrar!

Intersport i Norrtälje har några år på raken hjälpt mig i min satsning och gett mig träningskläder och annat som behövs för att kunna träna bra. I veckan var jag på besök och fick med mig nya löpartights, nya solglasögon och de bästa löparskorna som finns. Jag älskar att springa och kanske hade jag hellre tävlat i löpning än rodd. Jag mår så bra av att springa och helst långa pass, så man inte behöver känna oron över att det snart ska ta slut.

För tillfället är jag inne i årets viloperiod och jag gör så gott jag kan för att hålla mig på en låg träningsdos. Min kropp vill inte riktigt det och även om jag vet att jag behöver det för att kunna mobilisera kraft för kommande säsong tar det emot. Jag blir stressad helt enkelt. Både mentalt och fysiskt. Därför har vi gjort så att jag tränar nästan lika många intervallpass i veckan som jag brukar, men skippar distanspassen. Då får kroppen en bra dos av kraftuttag men mycket mindre träningstid än annars. Så blir både tränaren och jag nöjda!

I helgen ska jag till Bosön för att göra tester. Det är alltid spännande och framförallt viktigt med alla siffror man får med sig därifrån. En bra grund för Petter och mig när vi lägger upp träningsprogrammet framöver. Med de nya löparskor på har jag alla förutsättningar att göra ett bra test!

InterSport