Snart reser jag till Portugal!

Norrtälje roddare umgås på fritiden!

Norrtälje roddare umgås på fritiden!

Under veckan som gått har Petter och jag umgåtts med våra juniorer från Norrtälje Roddförening. Bland annat besökte vi Uppsala roddarsällskap och tittade det båthus vi för några år sedan byggde. Vi besökte även en av våra klubbkompisar i Norrtälje och provade på hans roddmaskin. Måste säga att jag föredrar Concept2-roddmaskiner.

Nu är mina två veckor ledighet från jobb över och jag är åter tillbaka på jobbet, även om min viloperiod fortsätter en vecka till (jag tränar alltså bara ca ett pass om dagen). Jag jobbar mestadels hemifrån och sitter just nu och förbereder föreläsningar som jag ska hålla på en träningsresa som jag åker på nästa vecka med Springtime travel. Det ska bli jättekul och inspirerande att träffa många andra som är intresserade av hälsa – om än inte elitidrottare. På min andra blogg på vardagspuls.se kan ni läsa mer om hur det går på den resan.

Utöver roliga pass och föreläsningar om kost vid idrott tänkte jag även syssla med roddträning i den utsträckning det går. Det kommer säkert finnas något gym som har en roddmaskin någonstans, annars kommer jag att drabbas av en smärre abstinens.

MjölkFörresten, håll utkik i affären på mjölkhyllorna efter mjölkförpackningar med mig på! Jag ger tips på frukost och mellanmål på några mjölkförpackningar framöver – tack vare mitt samarbete med Arla.

Ciao!