På plats i Portugal med Vardagspuls!

Vi från vardagspuls!

Vi från vardagspuls!

Nu är jag på plats med Vardagspuls-gänget på träningsresa i Portugal. Vi är här med Springtime travel som organiserar träningsresor runt hela jorden. Jag är här genom min blogg på vardagspuls.se och är på plats för att ge råd om mat vid träning. Totalt kommer jag att hålla i en workshop och ett föredrag. Det är jättekul att göra något annorlunda och att få jobba lite med just mat samt att träffa en massa motionärer och före detta elitidrottare. Det har blivit en hel del roliga och givande samtal.

Roddmaskinspass i hotellets gym

Roddmaskinspass i hotellets gym

Självklart tränar jag efter mitt eget träningsprogram som jag har med mig. Det blir en hel del roddmaskin och tyngdlyftning i hotellets gym samt löpning på egen hand. Dessutom har jag deltagit i en del roliga pass på plats. Det har varit morgonjogg längs med stranden, core-träning och Afro-dans. Just dansen är det passet som skiljer sig mest från min vanliga träning och det är verkligen befriande att dansa.

Om några dagar drar min tunga träningsperiod igång igen så jag njuter för fullt att hinna vara social! 😀