Snart åker jag till Tjeckien

Snart bär det av till Racice (utanför Prag) för några dagars rodd. Det är första gången som jag är där på hösten, även om jag varit där på vårträningsläger nästan varje vår sedan jag började ro. Eftersom att Petter behöver jobba kommer Britta och jag åka ner själva inledningsvis.

Britta, Petter och jag!

Förra veckan var jag ju Portugal med vardagspuls. Jag tänkte att det skulle bli hur lätt som helst med tanke på att jag reser ganska mycket (har varit på resande fot 25 av årets 43 veckor so far…). Men det var ovant att varken ha Petter eller Britta med mig och jag saknade dem massor! Måste tillägga att jag hade det riktigt bra i Portugal med väldigt många goa människor och nya vänner!

Nu ska det bli jätteskönt att komma iväg och ett tag framöver helt fokusera på rodd, träning och vila. Dessutom ska det bli trevligt att träffa andra roddare och gott att äta knödel!

Vi hörs!