SM, EM och HOC!

augusti 16, 2012

Nu är det klart! Vi får åka till EM! Det blir en fyrskuller där jag ska ro med Maria från Öresjö SS, Veronika från Strömstads roddklubb och Charlotte – som numera ror för Norrtälje Roddförening! Jätteroligt ska det bli!!! Tävlingen äger rum i Varese i norra Italien den 15e september, vilket är en exakt vecka före Petters och mitt bröllop. Det blir intensiva dagar!

En annan superrolig nyhet är att jag blivit uttagen till att delta i tävlingen Head of the Charles i Boston den 20e oktober. Jag har varit där förut och tävlat i en fyra med styrman år 2009 med Uppsala Roddarförening i Uppsala Universitets regi. Vi kom på plats fyra bland alla klubbåtar vilket såklart var superkul. Sträckan är fem kilometer på Charles river mitt inne i Boston, en riktigt läcker sträcka. Framförallt kommer jag ihåg att vi fick ro under många broar. Ska se till att lära mig sträckan riktigt bra så att det går så fort som möjligt! Motståndet är hårt med bland andra USAs vassaste singelroddare Genevra Stone som kom 7a på OS.

En av broarna att ro under på tävlingen Head of the Charles i Boston

En av broarna att ro under på tävlingen Head of the Charles i Boston

Först är det dock SM på tapeten – redan nästa vecka! Jag kommer att ställa upp i min singel Nella första dagen. Det har blivit en hel del lagbåtar för mig denna säsong och framförallt de senaste veckorna så min singelform är inte den bästa, det hade varit roligt att vara förberedd, men samtidigt är det ju EM som är fokus för tillfället. Jag ska även ro dubbel med Charlotte som ju numera ror för vår förening! Ett lopp jag ser extremt mycket fram emot!

Recent Posts

Träning med barn i magen

07/07/2019  |  No Comments

07/07/2019 • Vi väntar barn Senast jag skrev var vi på ett fantastiskt träningsläger i Zagreb, Kroatien. Jag fick till två ordentliga roddpass... Läs mer här!

Träningsläger i Zagreb

27/04/2019  |  No Comments

27/04/2019 • Träningsläger i Zagreb! År 2008 var Petter och jag i Zagreb på träningsläger för första gången och nu är vi är... Läs mer här!

Tester med landslaget på Bosön

30/10/2018  |  No Comments

30/10/2018 • I helgen var jag på Riksidrottsförbundets testlaboratorium på Bosön i Stockholm för att göra fysiska tester och sjukgymnastik. Som roddare brukar... Läs mer här!

Idrottens dag i Norrtälje

21/10/2018  |  No Comments

21/10/2018 • Lördagen den 20:e oktober var det Idrottens dag på Norrtälje Sportcentrum. Det var några en dag fullspäckad med kostnadsfria aktiviteter... Läs mer här!