Roddmaskinstävling

Träning hemma

Träning hemma

I helgen hade vi träningshelg hos oss här i Norrtälje. Petter var tränare och Britta, Tony och jag var flitiga atleter. Jag var helt slut efter ett hårda pass på Bosön på fredagen och ett fyratimmars distanspass hemma på lördagen så inför söndagens pass var jag ganska tom. Vi körde två tuffa roddmaskinspass som trots allt gick bra. Sedan låg jag helt utslagen i soffan och det pulserade ganska rejält i hela kroppen.

Norrtälje kommun

Norrtälje kommun

De senaste veckorna har jag varit på Norrtälje kommunhus gym ett par gånger för att instruera vid invigningen av deras nya gym. De har införskaffat några nya maskiner, bland annat en ny roddmaskin. Superbra! Det var jätteroligt att instruera och jag hoppas att maskinerna används flitigt nu.

Träningen fortsätter och i helgen som kommer åker Petter upp för att åka Kortvasan…själv ska jag vara hemma och tillbringa några timmar på roddmaskinen i garaget. Har lånat en CD-skiva med kroatiska för nybörjare inför vårt vårträningsläger i Kroatien som jag tänkte lyssna på när jag tränar. Jag som älskar språk ser fram emot att äntligen lära mig grunderna i ett slaviskt språk. Dessutom borde det vara bra att kominera två roliga saker – språkinlärning och träning. Under långa pass kan de sista timmarna bli ganska sega och det brukar komma en gräns när man börjar få nog. Min förhoppning är att passen blir roligare att genomföra om jag får mental stimulans samtidigt.