Årets kvinnliga idrottare 2013!

Stig-Göran Nilsson.Fredagen den 7e februari ägde inte bara OS invigningen i Sochi rum utan det var även datumet för Norrtäljes första idrottsgala. Jag var nominerad både till årets kvinnliga idrottare och till årets guldankare och satt förväntansfull under kvällen inför prisutdelningen. Biljetterna till galan var slutsålda och det var riktigt roligt att träffa andra idrottsintresserade. Från vår roddförening var sju medlemmar med  och dessutom hade jag både mina föräldrar och svärföräldrar med. Det var skönt att känna deras stöd såklart!

Kvinnliga idrottaren 2013

Efter en god buffé var det dags för prisutdelning och som jag hade hoppats blev jag utnämnd till 2013 års kvinnliga idrottare! Superroligt! Det var ”Super-Bo” Andersson, sportchef i Djurgården, som delade ut priset. Jag passade på att hålla ett kort tacktal till mina nära och kära. Stödet från dem är en förutsättning för att jag ska orka satsa mitt allt på rodd och jag oerhört tacksam för att ha dem i min närhet!

Idrottsgalan är ett riktigt bra initiativ och jag längtar till nästa år. Jag vill också ge en eloge till konferenciern Robert Sjöblom som höll ihop det hela på ett suveränt sätt. Här hittar ni mer info från galan där med bland annat en filmsnutt med mig! Precis som jag säger avslutade jag kvällen genom att fira med min absoluta favoritaktivitet – att dansa!

Fotograf: Stig-Göran Nilsson