På plats för världscup

Jag är supertaggad!

Jag är supertaggad!

Nu är vi på plats i Varese, Italien, för årets andra världscup. För den svenska truppen är det den första världscupen, eftersom vår egen Farstaregatta sammanföll med den första världscupen i Bled, Slovenien. Det är riktigt roligt att vara här och jag är supertaggad!

Här kommer resultat att komma upp löpande under de kommande dagarna.

Här finns ett provisoriskt program.

Här är de jag möter.

Och här nedan är tiderna för just damsingeln (W1x):

Fredag

Försök: kl. 10:50, kl. 10:55, kl. 11:00 & kl. 11:05.

Uppsamling och kvartsfinaler: kl.16:15, kl. 16:20, kl. 16:25 & kl. 16:30.

Lördag

D-final: kl. 10:10.

C-final: kl. 11:05.

Semifinaler: kl. 14:50 & kl. 14:55.

Söndag

B-final: kl. 10:40.

A-final: kl. 14:43.

Petter arbetar med båtinställningar.

Petter arbetar med båtinställningar.

Såg förresten sent förra veckan, på Svenska Roddförbundets hemsida, att jag är uttagen att ro singel på Nordiska Mästerskapen  i Oslo nästa vecka. Jätteroligt! Det för mig tillbaka till goda minnen år 2011 när jag vann guld i fyrskuller med Carin Andersson, Veronika Karlsson och Charlotte Andersson! Charlotte och jag tog även silver i dubbeln det året. Nästa vecka blir det alltså singel vilket blir spännande. Motståndet är tufft i år med roddare från hela norden – varav många av Sveriges bästa roddare deltar. Världscupen här i Varese blir bra träning inför kommande mästerskap. Nu gäller det att ge allt! Av den anledningen kommer jag att logga ut nu och återkommer nästa vecka med resultat!

Sköt om er!