Ny vardag

Just nu befinner jag mig inne i en viloperiod och tränar ca ett pass om dagen. Eftersom det mörknar tidigare om kvällarna och det har varit ganska blåsigt här i Norrtälje har jag tränat mer på roddmaskinen än i båten. Även om jag hellre väljer rodd i båt än på roddmaskin har det gått bra, men det är först när isen lagt sig som jag helt övergår till roddmaskin. Idag var jag ute och och rodde 23 km distans i härlig sol tillsammans med energiknippet Britta!

En vanlig känsla!

En vanlig känsla!

Jag har även passat på att ta 10 dagars semester. Under sommaren, när de flesta av vänner och släkt har ledigt, har jag haft fullt fokus på tävlingar. De dagar som jag inte tränade hårt i somras var jag mer eller mindre ett vrak som kämpade för att återhämta mig efter belastningarna (förutom dagarna före tävling då jag oftast var riktigt pigg). Petter visade mig en artikel om Anna Haag som beskriver det bra här. Det blir helt enkelt så att man är så trött att man inte orkar vara social! Det är något jag nu under viloperioden, när jag tränar lite mindre, inte alls har problem med!

El och La Fuerte!

El och La Fuerte!

Under mina 10 dagars semester var Petter och jag i Málaga! Vi fick underbara dagar med bad, god mat och dryck, sightseeing, bergsvandring och många härliga löppass längs med havet. Jag passade också på att springa en del intervaller i backe eftersom det fanns så otroligt många bra backar där!

Nu är jag hemma igen och vänjer mig vid min nya vardag. Jag har fått ett deltidsjobb på Danderyds Sjukhus och nu är jag där tre dagar i veckan. Jag trivs som fisken i vattnet! Det är underbart att det går att kombinera arbetet med rodden!