CrossFit Norrtälje

Träning på CrossFit

Träning på CrossFit

Viloperioden fortsätter några dagar till. Just nu tränar jag ca 1 pass om dagen och två veckor ökar vi till det jag brukar köra – ca 11 pass i veckan. Det innebär att jag har mer tid att göra annat för tillfället och jag har ju börjat ett nytt jobb, som dietist på Danderyds Sjukhus. Det är skönt att tänka på annat än bara träning!

I och för sig är jag ofta sliten i kroppen ändå. Just nu är det styrketräningen som känns mest i kroppen. Från att mest ha tränat explosiv och lättare styrketräning i somras har Petter lagt in tung styrketräning i programmet. Två kvällar i veckan träffas Britta och jag i CrossFit Norrtäljes lokaler och lyfter så tungt att vi nästan gråter. Jag brukar alltid bli förvånad när jag lyfter marklyft över hur tungt det faktiskt är, det gäller bannemej att ladda rejält inför varje lyft! Vår tyngdlyftningstränare Ingvar är också med ibland och ser till så att vi håller ihop tekniken.

Annars ror vi fortfarande ute så mycket vi kan! Om kvällarna blir det ju mörkt tidigare nu och vi har även inlett roddmaskinssäsongen. Det är roligt att variera träningen såpass mycket. Jag hoppas att vintern blir riktigt sen i år och att vi kan ro på vattnet så länge som möjligt!

Oktober