Nordiska Mästerskapen

 

NM-GULD 2011

NM-GULD 2011

Om ett par dagar kommer jag att tävla i Nordiska Mästerskapen! Tävlingen arrangeras vartannat år och i år är det Sverige som arrangerar mästerskapet! Förra gången det var Nordiska Mästerskapen var det i Danmark i Sorö och där var jag med och tog hem ett guld i fyrskuller och ett sivler i dubbel! Vi hade inte rott något innan tävlingarna så det var en skräll!

Det ska bli roligt att tävla igen då det var ett tag sedan jag tävlade senast….men mina förväntningar är låga. Det var bara några veckor sedan jag hämtade min nya båt i Tyskland och jag har ännu inte lärt mig känna den. Jag kunde aldrig tro att skrovet kunde spela såpass stor roll, men det är riktigt annorlunda att ro denna båt!
Laddad för NM 2013

Laddad för NM 2013

Jag kommer att ro singel på lördagens tävlingar och på söndagen kommer jag att ro både singel och dubbel! Britta och jag ska tävla för första gången tillsammans och jag ser jättemycket fram emot det. Vi har inte tränat särskilt många gånger och det ska bli skönt att få ett lopp tillsammans före SM i september.