JAG VANN INOMHUSCUPEN!

Vinst!

Vinst!

För femte…eller fjärde…året på raken har jag vunnit den svenska inomhuscupen i roddmaskin! Med andra ord var det jag som samlade på mig flest poäng genom att prestera bra på roddmaskinstävlingar (ju bättre placering – desto högre poäng tilldelas man vid en tävling). Det känns gött!

Tävlingen var i lördags och var en trevlig tillställning. Både Britta och jag deltog i både singel- och dubbellopp! Först gick singelloppen och då tävlar alla deltagare mot varandra. Jag rodde in på tiden 7,01 vilket jag inte kan påstå mig vara nöjd med. Med tanke på att vi fem dagar tidigare kommit hem från vårt träningsläger i Portugal och att jag av den anledningen var trött i kroppen får jag ändå vara nöjd! Att stå högst på en prispall är inte illa det heller!

Två timmar efter singelloppen rodde Britta och jag dubbel och vi vann! Sträckan var 1000m istället för den vanliga olympiska distansen på 20000m. Vi rodde in på tiden 3,23 vilket vi båda är nöjda med. Vi höll riktigt hög takt och jag kände vid 300m kvar en riktigt stor  syrebrist – jag hade svårt att hinna andas! Det är riktigt sällan jag upplever att jag inte kan andas tillräckligt. Det är riktigt otäckt!

Vi var många från vår förening som ställde upp på tävlingen! Det var jätteroligt och jag måste bara säga att jag älskar den sammanhållningen som finns inom Norrtälje Roddförening. Alla hejar och stöttar varandra!

Goa gänget!

Goa gänget!

Vår föreningskompis Charlotte (som jag rodde besättning med i somras på bland annat EM) var också på plats. Hon tävlade inte då hon och Daniel ganska snart ska få barn. Det var fantastiskt kul att träffa dem igen!!!