EM-förberedelser och ny hemsida

Träningen rullar på och även förberedelserna inför EM. Jag varvar långa distanspass med medelintensiva och högintensiva intervallpass. De där riktigt tuffa intervallerna är bra och utvecklande, men en nackdel med dem är att de ofta framkallar en intensiv känsla av panik.  Just roddintervaller, för att inte tala om tävlingar och tester, innebär att man arbetar långt utanför sin bekvämlighet och man ligger på gränsen av vad man klarar av. Ibland kan jag bli orolig över att kroppen ska kollapsa och att jag ska dö… men jag brukar tänka att jag rimligen borde svimma först.

Tony och Petter arbetar

Tony och Petter arbetar

Norrtälje roddförening har fått grus från DKLBC för att strö ut på planen framför vårt båthus vid Lommaren. Petter och Tony hade riktigt kul med den lilla grävsmaskinen som vi fick låna i helgen.

Annars går tankarna till de kommande veckorna (snarare månaderna) då min lagkamrat Britta inte kommer att träna på hemmaplan särskilt mycket. Hon kommer att ro dubbel med Maria Wilgotson från Borås och för att få bra fart inför sommarens tävlingar behöver de ro tillsammans. Hon kommer att få det suveränt bra, likaså Öresjö SS, däremot kommer vi sakna grymt mycket henne här i Norrtälje!

Detta blir det sista inlägget i denna blogg för att nästa vecka kommer jag att lansera min nya hemsida. Den kommer att vara på samma adress, men istället för att arbeta i denna stelbenta sidbyggaren kommer jag att använda mig av Word press. Jag har riktigt lidit av att inte kunna styra denna sidas design och det känns jättekul att jag tagit detta steg! Tack Marie Györi för introduktionen! Vi får se hur det blir…jag trycker på knappar lite här och där , skriver lite krumelurer och kör den väl beprövade taktiken learning by doing. I väntan på den kan ni lyssna på klassisk musik och titta på lite rodd: