Äntligen ny hemsida!

Äntligen är min nya hemsida färdig! Jag har bytt från min gamla sidbyggare till att arbeta i WordPress och det är en otrolig skillnad. Det finns många fler möjligheter och finesser att använda sig av…när man väl klurat ut dem det vill säga. Jag ser fram emot att arbeta mer med sidan senare. Nu ska jag lägga den åt sidan och ägna mina vakna timmar åt att tänka på rodd istället!

EM närmar sig med stormsteg och än finns saker att justera i min teknik. Jag tittar en hel del på rodd och framförallt gillar jag att titta på roddaren Kim Crow från Austalien och Emma Twigg från Nya Zeeland. De är lite av mina idoler :).  Annars passar det ju bra att titta på förra årets EM som ägde rum i Sevilla: http://livemanager.eurovision.edgesuite.net/fisa/site/index.html?video_id=11549

Styrketräning på Bosön

Styrketräning på Bosön

Idag var Petter och jag i Stockholm och vi passade på att träna ett styrkepass på Bosön. Det är en inspirerande plats att vara på med många idrottskunniga samlade på ett ställe. Vi tränade mycket med Britta där i vintras och det var härligt att vara tillbaka igen, men självklart saknade jag Britta!