Britta vann SM!

Nu är vi hemma igen efter vår semester i Småland, visserligen var det bara en långhelg, men den fyllde sin funktion och vi kunde ladda batterier. Vi var mestadels inne i släktgården och vilade och umgicks lite med min farbror. Han har precis införskaffat en traktor som vi beundrade. Jag tränade några pass och njöt av att springa runt vackra småländska sjöar.

Medan vi vilade var många andra svenska roddare på årets sprint-SM i Falkenberg. Från Norrtälje roddförening var tre roddare med; min träningskompis Britta samt våra juniorer Linn och Isak. Alla tre gjorde fina placeringar! Superroligt! Linn och Isak tog varsin tredje plats och Britta gjorde en fenomenal prestation – hon vann och tog hem en svensk mästerskapstitel! Så himla roligt!!!

Britta tog SM-guld!

Britta tog SM-guld!

När vi åkte hem i söndagskväll satt vi och bara njöt – av vackra vägar, av att vi haft en fin semester och att Britta kammat hem guld.

Nu är vi hemma igen och jag är tillbaka i båten efter att bara tränat på land under fyra dagar. Om en månad är det Lithuanian Open och förberedelserna började denna vecka.