Uppladdning inför min första världscup

Nu har det gått en vecka sedan vi kom hem från vårt äventyr i Belgrad. Petter har varit i Oslo och hämtat tillbaka båten, som ju åkte på Norrmännens trailer och träningen rullar på! Jag har varit riktigt trött och mest kört låg- och medelintensiv träning sedan vi kom hem. Då jag rodde mycket högintensivt i Belgrad passar det utmärkt. Jag har fått några bilder från vår vän Carl Naumburg som var med i Belgrad och jag tänkte visa några av dem här!

 

Mer än att träna förbereder vi helgens evenemang ”Mathildarodden” som Norrtälje roddförening varje år arrangerar tillsammans med Roslagens sparbank. Jag har själv varit ute med några nybörjare i gigbåtar och lärt ut

Jag har även lärt ut rodd till skolungdomar! Montessoriskolan här i Norrtälje hade friluftsdag och då skulle ca 40 elever och lärare ut och prova på att ro! Det var återigen riktigt kul att få lära ut rodd och även de var snabba med att ta till sig de tips jag gav!

 

Annars laddar jag inför nästa veckas tävlingar i Aiguebelette, Frankrike. Då är det dags för min första världscup. Det ska bli oerhört roligt och jag längtar hur mycket som helst! Här finns mer information om tävlingen!

 

Tony och jag tränar

Tony och jag tränar