Zagreb!

Britta, Tony och jag

Britta, Tony och jag

Efter dryga två veckors rodd här i Zagreb börjar vi nu känna oss hemmastadda och stugan vi bor i känns mer och mer som hemma. Vi hyr den av en dam som hjälper oss med det mesta. När Petter och jag var här på träningsläger år 2008 hyrde vi en lägenhet av henne och det kändes som ett bra alternativ att hyra av henne igen. Nu är det bara Britta, Petter, jag och en katt som bor här, men förra veckan var Brittas man Nik och Tony här också. Vi fick många mysiga stunder tillsammans! Även våra juniorer var här och rodde hur bra som helst. Jätteroligt att så många från vår förening kom hit!

Jag har tränat hur mycket som helst! Jag fick ihop 30 timmars träning förra veckan och idag tog vi en lugnare dag vilket var välbehövligt. Vi ska åkte till en stad i närheten och tittade runt. Jag har även varit inne i Zagreb centrum ett par gånger och tittat runt! Härligt!

Att komma bort från banan känns även som en bra uppladdning inför helgens tävling här i Zagreb. Då ska Britta och jag ställa upp i både singel och dubbel i Croatian Open. Både Brittas föräldrar och min mamma kommer och hejar. Det kan behövas inför årets första stora tävling!