Tränad ner till fotknölarna…

Redo till tusen!

Redo till tusen!

Nu är jag mitt uppe i hårdträning inför världscupen i Lucerne nästa vecka och jag är helt slut. Träningen jag gjort den senaste veckan har varit en blandning av låg- medel- och högintensiv träning och dessutom har jag kört ett par pass styrketräning. Det har gått riktigt bra att träna och jag har framförallt gjort några tekniska framsteg i roddbåten! Det känns jättebra inför nästa veckas tävling, bara jag får vila först. Just nu vill jag bara ligga i sängen. Vårt hus renoveras sedan i mars vilket innebär att vi bor i en liten, liten etta där det endast ryms en våningssäng och ett matbord. Annars hade jag gärna legat i en soffa och tittat på TV. Nu sitter jag istället och tittar på rodd och spanar in mitt motstånd på nästa veckas tävling. Här är de som jag kommer att möta: W1x Lucerne. Det blir ett tufft startfält!

På fredag nästa vecka drar tävlingarna igång och jag är taggad till tusen, jag har bara några hårda pass kvar innan jag sedan får vila mig i perfekt form!