På plats på årets sista världscup

Nu är jag på plats i Schweiziska Lucerne för min andra världscup! Det är den sista världscupen för i år och det är ett riktigt tufft motstånd! Titta här för att se vilka jag möter:W1x Lucerne

På denna sida finns mer information om värlscupen!

För min klass går de första loppen på fredag med det första försöket kl 13:10 och uppsamling kl 18:15. Det är då det avgörs om jag på lördagen ska ro C-final kl 11:48,D-final kl 10:30 eller semifinal vid kl 16. På söndag går B-finalen kl 9:20 och A-finalen kl 14:48. Det är jättespännande och jag ska självklart ro så fort jag bara kan!!!

Det regnar här och det ska tydligen vara ganska regnigt här hela helgen av vad det verkar. Det spelar ingen roll när man ror, men det hade varit lite skönt med uppehåll de stunder man är på land. Vi var vid banan idag (onsdag) och rodde lite roddmaskin och det var jättefint. I natt kommer båtarna och imorgon blir det två träningspass! Stämningen på topp i gruppen och jag längtar tills på fredag!

Snart smäller det. Fotograf: Zoran Bezbradica

Snart smäller det. Fotograf: Zoran Bezbradica