Tillbaka på bloggen!!!

Vilket strul det varit på Ballou som ansvarar för min hemsida!!! En dag hade sidan bara lagt ner! Jag ringde direkt till support som sa hade svårt att hitta problemet och efter många om och men bad mig radera både blogg och fotoalbum…vilket inte hjälpte något. Jag försökte många gånger ta reda på problemet, men sidan svarade inte. Efter att min hemsida legat nere i två månader fick jag en faktura från Ballou. Det kändes inte helt rätt att betala för en tjänst som inte fungerade så Petter ringde support igen och frågade om de inte kunde försöka hjälpa mig igen. Killen i telefonen förstod ingenting och sa att problemet var lättåtgärdat. Tjugo sekunder senare var min hemisda fungerande igen! Otroligt!! Det känns skönt att vara tillbaka igen!

Roddmaskinsvinst!

Roddmaskinsvinst!

Det har ju hänt mycket sen jag skrev sist – säsongen har ju börjat! Det har varit roddmaskinstävling med vinst i Täby, tester på Bosön, träningsläger med Svenska Roddförbundet i Racice utanför Prag, tävling i Falkenberg där jag kom på andra plats efter Frida Svensson. Vidare har jag deltagit i landslagsuttagningar där jag rankades som snabbast, deltagit i Ryrsjöregattan där jag ena dagen kom två efter Frida Svensson igen och sedan vann ett dubbellopp jag ställde upp i med Öresjös Maria Wilgotson samt ställde upp i ett testlopp i en skullerfyra där vi vann! Det är jätteroligt att våra båtar hittar bra fart!

Dessutom står vårt nya båthus vid sjön Lommaren helt klart nu! Det är hur fint som helst och det känns jätteroligt att få komma ut och ro på lugna vatten! Det blåser ju sällan upp på Lommaren.

Jag fick dessutom den goda nyheten att jag blivit uttagen till landslaget! Vi är sex damer som blivit uttagna att i sommar få representera Sverige på internationella tävlingar. Det är första gången under min sexåriga roddkarriär jag varit med om att Roddförbundet anordnat landslagsuttagningar och det känns oerhört skönt att detta anordnas! Jag känner ett lugn i mitt inre med vetskapen att uttagningar till landslagsuppdrag endast kommer att baseras på prestation.

Damer tungvikt lagbåt svenska landslagen 2012

Damer tungvikt lagbåt svenska landslagen 2012

I helgen inledde vi detta nya landslag med en träff i Norrtälje. Alla sex tjejer – Maria Wilgotson, Helena Back, Charlotte Andersson, Frida Johansson, Veronika Karlsson och jag, vår huvudtränare Leif Johansson och vår assisterande tränare Petter Ljungström var här och rodde på Lommaren och använde vårt nya båthus flitigt. Vi fick många bra roddpass på Sveriges bästa roddsjö (ok, det var inte helt spegelblankt kanske…men det blåser ju upp även vid tävlingar så det är bara bra att träna på vågor). Det var jätteroligt att få umgås både på vatten och land och jag ser fram emot vår nästa samling!!!