Roliga dagar på Fuerteventura!

Leif Larsson ger mig värädefulla tips!

Leif Larsson ger mig värädefulla tips!

Nu är vi hemma igen efter en minst sagt intensiv vecka i spanska Playitas, som ju ligger på Kanarieöarna. Veckan arrangerades av SOK och på plats var bland andra ett par hundra idrottare från hela Sverige med siktet inställt på OS. Dagarna var späckade med aktiviteter utöver egentid för träning. Eftersom jag är i uppbyggnadsfas i träningen fick jag se till att hinna träna 4-5 timmar om dagen och det blev mestadels roddmaskinsträning. Till skillnad från hemma hade jag med Petter vid min sida varje träningspass så jag fick bra teknikcoachning. Här hemma brukar jag träna just roddmaskinspassen utan Petter eftersom att han behöver jobba. Det känns som att jag ror mer ekonomiskt nu än tidigare vilket ju är suveränt. Träningsmässigt hann jag även med ett cykelpass och ett backlöpningspass med de andra svenska roddarna. Dessutom tränade jag en hel del styrketräning och där fick jag värdefulla tips av Leif Larsson!

Utöver träning var det en hel del gemensamma aktiviteter tillsammans med de andra aktiva på plats och vi gjorde mycket indelade i lag för att stärka team-känslan. Även Petter fick chans att tävla lite i lag och vi hade superroligt båda två i våra respektive lag!