Ny säsong!

Britta och jagNu har säsongen 2014/2015 äntligen dragit igång! Det känns i hela kroppen och jag är helt slut redan efter den första veckan. Jag trodde att Petter skulle ge Britta och mig en mjukstart efter viloperioden, men jag trodde fel. Det är lite märkligt att jag trots min långa erfarenhet har glömt hur trött jag brukar vara under vintersäsongen. Dessutom kommer vi att öka belastningen ytterligare om några veckor. Då kommer jag att gå ner aningen i arbetstid för att få mer tid till träning och vila. Mina största mål denna nya säsong är att bli snabbare och att ha riktigt roligt och kan jag träna bra finns alla förutsättningar för att de målen uppfylls.

På tal om roliga saker har jag fyllt 30! På själva födelsedagen var jag på Bosön i Stockholm och gjorde mjölksyretröskel- och syreupptagningstester samt styrketräning. Det kändes först lite märkligt att fira en jämn födelsedag med hårda tester, men det gick suveränt. På födelsedagskvällen kom min tvillingbror Oscar inflygande från Bern och överraskade. Han stannade en hel helg och vi firade tillsammans med nära och kära. Självklart fick han komma ut och prova på att ro. Han var riktigt duktig!

En annan glädjande nyhet är att jag har inlett ett samarbete med Arla! De kommer att hjälpa mig i min satsning och jag kommer att få möjlighet att arbeta med dem. Jätteroligt!