Lithuanian Open

Turister efter loppen

Turister efter loppen

Jag ville delta i två större tävlingar denna sommar. Det första blev NM och jag ville även delta i någon mer. Under EM uttagningarna var vi inte tillräckligt snabba för att få åka och på NM, när jag skulle visa vad jag gick för i singel för att få åka på världskupp, räckte mina prestationer inte heller till. Därför letade vi upp en passade tävling. Lithuanian Open var perfekt!

Silver i dubbeln!

Silver i dubbeln!

 

Vi tog färjan mellan Stockholm och Riga och sen bilade vi genom Lettland ner till Trakai i Litauen. Vi kom fram på torsdagen och på fredagen gick försöken i singlarna. På lördagen var det final i både singel och dubbel! I singelloppet slutade jag på andra plats och i dubbelloppet slutade vi också på andra plats! Med andra ord kom jag hem med två silvermedaljer! Jätteroligt och bra med loppträning nu inför SM som går på Råda Sjö i Mölndal helgen den 13e till 15e september.

Vi hann turista lite i vackra Trakai efter loppen samt i Riga före hemfärd på söndagkväll. En fantastisk helg!

Lagom till att vi kom hem fyllde Britta år!  Vi firade henne kl 7:30 på morgonen precis före dagens första pass. Att träna med kaka i magen var suveränt – kanske något att ta med sig nästa helg till SM!

Brittas födelsedag!

Brittas födelsedag!