Halmstad!

Efter några veckors vila från bloggande är jag åter ”up and running”! Förutom att jobba har jag tränat och rest runt en del – bland annat har jag åkt skidor i Hälsingland samt varit på en minisemester med Petter och mina föräldrar i vackra Nyköping. Det är lite svårt att hinna träna när man jobbar heltid samt är på resande fot om helgerna, men jag har lyckats hålla en bra träningsmängd ändå.

Nästa helg drar Petter och jag till Halmstad där vi ska prata om rodd på Halmstads roddklubb! Det ska bli sååå himla kul att träffa trevliga Halmstadroddare igen och (vem vet!?) kanske få ro lite med. Här uppe ligger isen fortfarande tjock, men ryktet säger att den har släppt nere på bästkusten.

Det var i Halmstad som jag för övrigt satt i en singel för första gången våren 2006. Jag satt verkligen bara i den medan Petter höll ett hårt tag om aktern på båten. På grund av det strömmen i vattnet vågade han inte släppa taget och jag klev ganska snart ur båten igen. Det var himla bra att jag vågade sätta mig i en singel några månader senare igen – det kom ju att bli bland det bästa jag vet!

Nu ska vi förbereda lite inför Halmstad!

Vi ses!