Gott nytt 2018!!!

januari 3, 2018

I mitt senaste inlägg var det säsongsavslutning och klubbmästerskap på klubben och nu ligger isen redan tjock på Lommaren. Jag inser att det var ett bra tag sedan jag bloggade här, för det är ju redan 2018!

I oktober hade jag fyra veckors viloperiod då jag passande nog också hade några dagar av förkylning, men sedan drog träningen igång igen. Eftersom att jag var tillbaka på heltid på jobbet hann jag bara träna ett pass per dag, men med fokus på uppbyggnad som sig bör på hösten.

Planer framöver

Träningen gick bra och jag känner att jag är stark, men känner ändå att jag fortfarande är i behov av att landa efter alla år av elitidrottande. Nu i november bytte jag jobb och lämnade alla fina kollegor och patienter på Norrtälje Sjukhus för att istället arbeta på Rimbo vårdcentral. Där är jag deras första dietist och jag trivs som fisken i vattnet! Det funkar också toppen att träna efter arbetet vilket känns bra. Med andra ord har jag valt att stå utanför roddförbundets elitgrupp för att fokusera lite på min yrkesroll som dietist. För tillfället känns det himla bra, men tankarna vandrar fram och tillbaka på hur jag ska göra framöver, i väntan på att bli klokare tränar jag på och njuter av livet!

Recent Posts

Silvermedalj på SM

20/08/2018  |  No Comments

20/08/2018 • I helgen avgjordes SM på Råda sjö i Mölndal vilket varit mitt stora mål med rodden i år. Efter hjärnskakningen... Läs mer här!

Hjärnskakning och sprucken läpp sista dagen på semestern

22/07/2018  |  No Comments

22/07/2018 • Veckan efter tävlingarna i Sorø åkte Petter och jag ner till Växjö för en veckas semester. Den var fantastisk på... Läs mer här!

Teknikfokus på Sorø International Regatta

12/07/2018  |  No Comments

12/07/2018 • Första helgen i juli anordnades den årliga tävlingen Sorø International Regatta i danska Sorø. Samma helg var det även Nordiska Mästerskapen i... Läs mer här!

Farstarodden 2018

17/06/2018  |  No Comments

17/06/2018 • Helgen den 16/6-17/6 var det dags för Farstarodden i Farsta. Från vår förening hade vi både juniorer och seniorer som... Läs mer här!