Gott nytt 2018!!!

januari 3, 2018

I mitt senaste inlägg var det säsongsavslutning och klubbmästerskap på klubben och nu ligger isen redan tjock på Lommaren. Jag inser att det var ett bra tag sedan jag bloggade här, för det är ju redan 2018!

I oktober hade jag fyra veckors viloperiod då jag passande nog också hade några dagar av förkylning, men sedan drog träningen igång igen. Eftersom att jag var tillbaka på heltid på jobbet hann jag bara träna ett pass per dag, men med fokus på uppbyggnad som sig bör på hösten.

Planer framöver

Träningen gick bra och jag känner att jag är stark, men känner ändå att jag fortfarande är i behov av att landa efter alla år av elitidrottande. Nu i november bytte jag jobb och lämnade alla fina kollegor och patienter på Norrtälje Sjukhus för att istället arbeta på Rimbo vårdcentral. Där är jag deras första dietist och jag trivs som fisken i vattnet! Det funkar också toppen att träna efter arbetet vilket känns bra. Med andra ord har jag valt att stå utanför roddförbundets elitgrupp för att fokusera lite på min yrkesroll som dietist. För tillfället känns det himla bra, men tankarna vandrar fram och tillbaka på hur jag ska göra framöver, i väntan på att bli klokare tränar jag på och njuter av livet!

Recent Posts

Träningsläger i Zagreb

27/04/2019  |  No Comments

27/04/2019 • Träningsläger i Zagreb! År 2008 var Petter och jag i Zagreb på träningsläger för första gången och nu är vi är... Läs mer här!

Tester med landslaget på Bosön

30/10/2018  |  No Comments

30/10/2018 • I helgen var jag på Riksidrottsförbundets testlaboratorium på Bosön i Stockholm för att göra fysiska tester och sjukgymnastik. Som roddare brukar... Läs mer här!

Idrottens dag i Norrtälje

21/10/2018  |  No Comments

21/10/2018 • Lördagen den 20:e oktober var det Idrottens dag på Norrtälje Sportcentrum. Det var några en dag fullspäckad med kostnadsfria aktiviteter... Läs mer här!

Träning i USA

30/09/2018  |  No Comments

30/09/2018 • I slutet av september var Petter och jag på semester i USA. Anledningen till att vi åkte dit var för... Läs mer här!