Den som väntar på något gott…

Mot Rio!!!

Mot Rio!!!

I tisdags kom beslutet – jag är med i den svenska OS-truppen!!! Resan till Rio har varit både lång och utmanande; först tog jag OS-platsen till Sverige på VM i fjol och sedan april i år har jag tagit mig igenom nästan 2 månaders tuffa OS-uttagningar. Det är oerhört skönt att nu slippa leva i ovisshet om hur den närmaste framtiden ska bli och istället kunna ställa in siktet mot Brasilien. Vi har bara två månader på oss så det blir en ganska kort OS-uppladdning. Först ska vi landa lite här hemma och träna lite lugnare några dagar för att om någon vecka komma in i grundträning igen, med större volym, mer styrketräning samt fler låg- och medelintensiva träningspass.

Jag är innerligt tacksam för att just jag har en så fantastisk tränare i Petter Ljungström, en underbar träningspartner i Britta Pivac, att jag har fått suverän teknikträning på Biorower (av Aram Lemmerer) och otroliga sponsorer som gjort denna resa möjlig för oss. Det är även många andra som har stöttat mig och som gjort denna resa möjlig – TACK!

 

Thank you Aram, Britta and Petter!