VM 2017!

Nu är vi på plats i Sarasota! Vistelsen inleddes med att jag glömde min dator på flyget. Eftersom vi landade i Miami som ligger 3,5 timme bilfärd härifrån har jag inte kunnat hämta den än. Tydligen går den inte att skicka heller, men på något sätt ska jag se till att få hit den. Kanske är det lika bra det, nu blir det enklare att vila ögonen i böcker mellan passen istället för att fixa grejer på datorn.

Lovisa och jag med våra låneåror, i väntan på våra…

Det tog några dagar mellan att vi landat fram till att vi fick hit våra båtar. De var ett bra tag i Mexiko och sedan i Houston innan vi fick hit dem. Som tur var lunde vi låna båt och åror här… Jag hade en åra målad med Puerto rikanska flaggan, en med typ Georgien och Lovisa hade Porugisiska flaggan på sina. Haha, vi kände oss lite vilsna ett tag! Här finns en artikel i DN om detta (för er som har DN).

I fredags kunde vi äntligen träna på riktigt i vår egna båt och med våra åror, det var härligt!

I övrigt är allt bara bra! Vi har bra stämning i laget, vi bor bra, äter bra och transporterna till och från banan funkar suveränt! Som vanligt brukar vi träna två pass per dag och det känns bra i båten.

Vårt första lopp, försöket, går på måndag (25/9) och då möter vi Litauen, Australien, Tjeckien och Tyskland kl 11.46 (kl 17.46 svensk tid). Topp 3 går direkt till semifinal A/B och övriga till uppsamling. Det är starka låg vi möter utan tvekan! Vi ska ge allt!

Loppen går att följa på denna sida!

På plats är det vi (W2X), Emma (LW1x), Anders (M1X) samt Alice och Annie  (LW2X). Håll utkik här för starttider mm!

Laget samlat! Fotograf Petter

Vi hörs!