Norrtälje Nyckel 2020

I lördags fick jag ta emot utmärkelsen ”Norrtälje Nyckel 2020” som ”utdelas till medborgare som med hänsyn till sin verksamhet eller sina insatser i övrigt ansetts förtjänta av en utmärkelse från kommunens sida. Hedersbelöningen kan delas ut både till medborgare i kommunen och till andra förtjänta personer.” (läs mer om Nyckeln på Norrtälje Kommuns hemsida).

Ca 6 minuter in i filmen läser Kommunfullmäktiges ordförande Nils Matsson juryns motivering till att jag fick priset och 9 minuter in i filmen kommer mitt TACK. Jag är otroligt tacksam för detta och hoppas inspirera fler att våra satsa på att nå sina drömmar. Allt är möjligt om man bara vill, även här i vår kommun.

https://youtu.be/AZf9sXpboxM

Det känns fantastiskt att just jag fick Norrtälje Nyckel 2020 och bli så uppmärksammad av min fina hemkommun.