Jag vann guld igen!

Årets andra tävling resulterade även den med en fin första placering. Denna gång vann jag med större marginaler än när jag tävlade i juni. Att avståndet till mina medtävlande var större tror jag beror på att jag arbetat en hel del med min roddteknik sedan den senaste tävlingen. Självklart har jag även tillbringat många timmar i båten. Mer om tävlingen finns att läsa här.

Det är tråkigt att denna sommar blev som den blev. Mitt mål med säsongen, att komma med i landslaget igen, har varit omöjligt att uppfylla då det inte varit några landslagsuppdrag. Målet har istället varit att vara redo om någon tävlingsmöjlighet skulle dyka upp. Därför är jag oerhört tacksam att Östra Roddistriktsförbundet arrangerat två ”Coronatävlingar” där jag fått möjlighet att mäta mig mot andra. Nu håller jag tummarna att det arrangeras någon mer tävling innan vintersäsongen tar fart.

Själv går jag tillbaka till mitt jobb igen i slutet av september efter att ha varit hemma ett år. Naturligtvis kommer jag fortsätta träna även fast jag jobbar på dagarna.